Të gjitha kategoritë
EN

Rreth nesh

Shtëpi> TË KOMPANISË > Rreth nesh

Kompania Hyrje

Changsha Tianchuang Powder Technology Company Limited, e themeluar në vitin 2006, ndodhet në qytetin Changsha, kryeqyteti i provincës Hunan, pjesë e qendrës jugore të Republikës Popullore të Kinës. Kompania është një nga prodhuesit më të mëdhenj profesionistë në Kinë që angazhohet në projektimin, prodhimin dhe shitjen e të gjitha llojeve të mullinjve të topave laboratorikë. Me përvojat e pasura të punës së palodhur në industri, të gjitha llojet e mullinjve me top laboratori që ne projektuam dhe prodhuam kanë shumë përparësi si modeli i makinës me goditje, funksionimi fleksibël dhe i thjeshtë, bluarja me materiale të thata dhe të lagështa, të cilat mund të plotësojnë kërkesat e bluarjes së shpërndarë të të gjithëve. laboratorët dhe më tej përfitojnë shumë nga zgjerimi i rezultateve eksperimentale në makinën e prodhimit. Mullinjtë e topave laboratorikë janë zgjidhja më e mirë për bluarjen dhe kërkimin e materialeve të reja në laboratorët tuaj. Me konceptimin e qëndrueshëm të biznesit të "Klienti është Superior, Cilësia është në Pozitën e Parë përgjithmonë", ne kemi fituar një reputacion të lartë dhe njohje të mirë nga shumë klientë vendas dhe jashtë shtetit si Universiteti i Harvardit, Universiteti i Pekinit, Universiteti Tsingha, Foxconn, BYD , CASC etj. Ne premtojmë se do të bëjmë përpjekje të mëdha për të ofruar makineri me cilësi të lartë dhe shërbime më të mira për të gjithë klientët në vitet e ardhshme.

Vizioni i Shpirt

Vizioni i vlerë

Shpirtrat e Kompanisë

Shpirtrat e Kompanisë

Këmbëngulje, ecni përpara, falënderim.

Ëndrrat e Tencanit

Ëndrrat e Tencanit

Tencan do të donte të bëhej marka lider dhe e besuar e industrisë në të gjithë botën, e cila është e përkushtuar për të promovuar zhvillimin e teknologjisë së pluhurit, për të krijuar dhe zotëruar një ekip pune profesional të talenteve krijuese. Duke i shërbyer vendit me shkencë dhe teknologji dhe kompani në zhvillim me industri. Bëni përpjekjet më të mëdha për ta bërë atë një shembull të parashikimit në konkurrencën ndërkombëtare të tregut global.