Të gjitha kategoritë
EN

Rastet e aplikimit

Shtëpi> APLIKIMET > Rastet e aplikimit

Kontaktoni

+ 86 13548659522

+ 86 73186394561

[email mbrojtur]

Nr.804, Ndërtesa e 2-të, Rruga Nr.68 Luositang, Zona e Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjik Changsha, Qyteti Changsha, Provinca Hunan, PR e Kinës 410100

Eksperimenti i bluarjes së pluhurit të oksidit të aluminit

Koha: 2014-11-25 Goditjet: 25

Backgrounds: I bluar nga mulliri planetar i topave Tencan, i kombinuar me kavanoza alumini dhe topa zirkoni.
Koha e bluarjes: 4 ore. 87% e pluhurit të prodhimit është nën 5μm (kërkesa e klientit)

Makina e aplikuar: Mulliri vertikal planetar i topave Tencan Model Nr.XQM-2

1. Përshkrim
1) Fusha e Aplikuar: Industria e Qeramikës.
2) Materialet: Pluhur oksidi i aluminit
3) Madhësia e ushqimit: 100μm
4) Sasia e ushqimit: 100g
5) Vetia e materialit: E fortë dhe krokante
6) Kërkesa e klientit: Nën 5μm.
7) Analiza e mëvonshme: Testi i madhësisë së grimcave


9a ⇒ 9b
                           Para bluarjes Pas bluarjes

2. Zgjidhjet
1) Zgjedhja e pajisjeve: Mulliri vertikal planetar i topave Model XQM-2.
2) Aksesorët: Kavanoza Alumini 500 ml dhe Topa Zirkoni 5-10 mm.
3) Cilësimi i parametrit të drejtimit: Shpejtësia e rrotullimit: 500 rpm, Funksionimi reciprok pozitiv dhe negativ çdo 30 minuta vrapim.
4) Koha e bluarjes: 4 orë
5) Rezultati i bluarjes: 87%-5μm
6) Përfundim: Mulliri planetar i topave Model XQM-1 mund të përdoret për të bluar pluhurin e oksidit të aluminit.


9c9d9e


3. Fushat e aplikimit: Pluhuri i oksidit të aluminit be XQM-2 mund të aplikohet në qeramikë.


 9f

Kategoritë e nxehta