Të gjitha kategoritë
EN

Rastet e aplikimit

Shtëpi> APLIKIMET > Rastet e aplikimit

Na Kontaktoni

0086 13407313242

0086 73186394561

[email mbrojtur]

Nr.804, Ndërtesa e 2-të, Rruga Nr.68 Luositang, Zona e Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjik Changsha, Qyteti Changsha, Provinca Hunan, PR e Kinës 410100

Eksperimenti i bluarjes me pluhur fluoreshente

Koha: 2014-11-26 Goditjet: 10

Backgrounds: Ground by Tencan Planetary ball mill, matched with alumina jars and zirconia balls.
Koha e bluarjes: 2 Hours. Granularity of output powder meets customer’s request.

Applied Machine Model: Vertical Planetary Ball Mill XQM-0.4

1. Përshkrim
1) Applied Field: Lighting Industry
2) Materials: Fluorescent Powder
3) Feed Size:500μm
4) Sasia e ushqimit: 1000g
5) Material Property : Crispy
6) Kërkesa e klientit: Nën 50μm.
7) Analiza e mëvonshme: Testi i madhësisë së grimcave

12
                            Before Grinding                                                                After Grinding

2. Zgjidhja:
1) Equipment Selection: Vertical Planetary Ball Mill Model XQM-4.
2) Accessories: Alumina Pots and Zirconia Balls.
3) Running Parameter Setting: Rotation Speed: 500rpm, Positive and Negative Reciprocal Operation after 30-minute running.
4) Koha e bluarjes: 2 orë
5) Rezultati i bluarjes: 99%-50μm
6) Conclusion: Planetary Ball Mill Model XQM-6 can be used to grind fluorescent powder.

34


3. Application Field: Fluorescent powder ground by XQM-4 can be applied into lighting products.


5