Të gjitha kategoritë
EN

Mullinj me rruaza

Shtëpi> PRODUKTE > Mullinj me rruaza

KGB-D-4
图片 1
图片 2
图片 3
图片 4
KGB-D Seria Rod Pin Bead Mill
KGB-D Seria Rod Pin Bead Mill
KGB-D Seria Rod Pin Bead Mill
KGB-D Seria Rod Pin Bead Mill
KGB-D Seria Rod Pin Bead Mill

KGB-D Seria Rod Pin Bead Mill

Goditjet: 11

Aplikime
Lithium cathode and anode materials, industrial ceramics (alumina, zirconia and other oxides, silicon carbide, boron carbide, zirconium silicate, silicon nitride, nitrogen compounds, nano polishing fluid (alumina, zirconia, cerium oxide, etc.),
graphite, graphene, advanced materials, electronic ceramics, nano paste, Inkjet ink, Ink (Ceramics, UV, Glass, etc.), pharmaceutical, pesticide, magnetic materials.

  • Video
  • Përmbledhje
  • Parimi i punës
  • Veçori/përparësi
  • Data Sheet
  • Aksesor i përputhshëm

Çfarë është mulli rruaza?
Mulliri me rruaza me bluarje të lagësht është një lloj makinerie për përpunimin jashtëzakonisht të imët të lëndëve të ngurta në lëngje. Futja e lartë e energjisë përmes mediave bluarëse për të krijuar forcë të fortë prerëse dhe goditjeje për shpërndarjen, zbërthimin dhe homogjenizimin e grimcave në llum.

1

Cilat janë përfitimet?

2

Si të zgjidhni një mulli me rruaza nxitëse, pikat KRYESORE?
A. Shkalla e rrjedhjes së mullirit të rruazave përcakton se sa kohë qëndrojnë grimcat në zonën e bluarjes, gjë që ndikon në pastërtinë e grimcave, prodhimin dhe shpërndarjen e madhësisë së grimcave.
B. Shpejtësia lineare e rotorit përcakton intensitetin e energjisë kinetike që transferohet në median bluarëse e cila ndikon në efikasitetin e bluarjes, imtësinë e grimcave dhe humbjen e konsumit të mediave bluarëse. 12-16 m/s është shpejtësia e përgjithshme e funksionimit.
C. Zgjedhja e madhësisë së mediave bluarëse është një pikë kyçe, zakonisht është 1000 herë më e madhe se madhësia e grimcave të synuara. Në teori, sa më i vogël është diametri i rruazave, aq më shumë ekziston pika e kontaktit me arritjet më të vogla të madhësisë së grimcave. Megjithatë, ajo ende varet nga shumë faktorë si madhësia fillestare e grimcave. Ne duhet të zgjedhim rruazat e duhura për t'iu përshtatur kërkesave të ndryshme të bluarjes.
D. Në përgjithësi, shkalla e mbushjes së mediave bluarëse është më e lartë, efikasiteti i bluarjes është më i lartë. Dhe diapazoni i shkallës së mbushjes është rreth 75%-90% sipas viskozitetit të produkteve. Nëse shumë më e lartë do të shkaktojë bllokim të sitës dhe problem me temperaturë të lartë.
E. Dendësia e masës së mediave bluarëse - më e lartë densiteti i masës do të krijojë forcë më të fortë prerjeje dhe ndikimi në lëvizje, efikasitet më të mirë bluarjeje.
F. Gap of separation screen is usually 1/2-1/4 times of the grinding media diameter. If the particle initial size is much bigger, it may block the sieve, hence, we need to consider two stage grinding process

3

Krahasimi midis mullirit me rruaza dhe mullirit me top

4

● I gjithë sistemi i kontrolluar nga PLC dhe kompjuteri industrial, për të realizuar kontrollin inteligjent të procesit nga ushqimi i lëndës së parë, parapërzierja, bluarja ultra e imët, filtrimi, heqja e hekurit, tharja me llak dhe paketimi i konservimit.
● Ndërfaqja e ekranit me prekje dhe monitorimi i gjendjes së funksionimit të të gjithë sistemit.
● Paracaktimi i recetës së programeve të ndryshme të bluarjes për të realizuar lehtësisht procesin e bluarjes me ndërprerës.
● Ruani dhe analizoni automatikisht të dhënat e ekzekutimit
● Sensorët dhe matësit me precizion të lartë ruajnë stabilitetin dhe funksionimin e sigurisë
● Për të kursyer koston e punës, për të përmirësuar efikasitetin dhe për të krijuar më shumë përfitime për klientët tanë

Aplikimi i përgjithshëm
Energji e re_Bateri litium-jon, karbon lisikoni, grafen, nanotuba karboni, llucë membrane alumini, llucë membrane PVDF, etj.
Pluhur_Alumina, Zirkoni, Karbidi i Silicit, Dioksidi i Titanit, Karbonati i Kalciumit, Materialet e silicit, Oksidi i Ceriumit, Oksidi i Zinkut, Titanati i Bariumit, MLCC, Nitridi i Borit, Karbidi i Borit, materialet magnetike etj.
Veshje Chemical_Automotive, bojë mobiljesh, bojë antikorozive, bojë speciale, paste me ngjyra, bojë qeramike, bojë UV, bojë qelqi, bojë offset, kozmetikë, farmaceutikë, ushqim, bujqësi dhe të tjera për të ofruar një grup të plotë zgjidhjesh.

Platforma automatike e linjës së prodhimit


5

6

7

Model Vëllimi aktiv Fuqija
(KW)
Madhësia e grupit
(L)
Madhësia e medias
(Mm)
peshë
(kg)
përmasat
(Mm)
KGB-D-1L 1L 5.5 3-20 0.6-2.0 190 480 * 400 * 550
KGB-D-5L 5L 11 30-200 0.6-2.0 450 900 * 700 * 1500
KGB-D-25L 25L 30 80-800 0.6-2.0 1100 1700 * 1100 * 1900
KGB-D-30L 30L 30 / 37 80-1000 0.6-2.0 1300 1750 * 1100 * 1900
KGB-D-50L 50L 45 200-2000 0.6-2.0 1700 2100 * 1500 * 1750
KGB-D-60L 60L 55 250-2500 0.6-2.0 1850 2150 * 1500 * 1750
KGB-D-100L 100L 90 300-4000 0.6-2.0 2600 2600 * 1650 * 1900
KGB-D-150L 150L 130 500-4000 0.6-2.0 3500 2900 * 1650 * 2100

Të dhënat teknike
● Initial size: <100um
● After ground: 1- 20um
● Tretës: me bazë uji, me bazë vaji
● Viscosity: <40000CPS
● Grinding media size:0.6-2.0mm
● Rotor material: Zirconia,Silicon carbide,Tungsten Carbide,Hard alloy,Polyurethane
● Inner vessel material: Zirconia, Silicon carbide,Tungsten Carbide,Hard alloy, Polyurethane.

8

HETIM

Emri juaj *

Emri i Kompanise

Shteti

Numri telefonit

E-mail *

Kërkesa juaj