Të gjitha kategoritë
EN

Mulliri i topave planetare

Shtëpi> PRODUKTE > Mulliri i topave planetare

Lab-Planetary-Ball-Mill-1
01 (1)
02 (1)
03 (1)
04 (1)
05 (1)
Mulliri vertikal planetar i topave (Lloji gjysmërrethor i rrumbullakët)
Mulliri vertikal planetar i topave (Lloji gjysmërrethor i rrumbullakët)
Mulliri vertikal planetar i topave (Lloji gjysmërrethor i rrumbullakët)
Mulliri vertikal planetar i topave (Lloji gjysmërrethor i rrumbullakët)
Mulliri vertikal planetar i topave (Lloji gjysmërrethor i rrumbullakët)
Mulliri vertikal planetar i topave (Lloji gjysmërrethor i rrumbullakët)

Mulliri vertikal planetar i topave (Lloji gjysmërrethor i rrumbullakët)

Goditjet: 33

specifikimet

Vertical planetary ball mill is a necessary device of high-tech materials mixing, fine grinding, sample making, new product development and small batch production. Tencan planetary ball mill owns small volume, high efficiency, low noise and functional features which is a ideal equipment for R&D institution, university, enterprises laboratory to get samples ( you can get four samples from each batch at the same time). You can also grind powder samples under the vacuum state when equipped with vacuum ball mill jars.

  • Video
  • Përmbledhje
  • Parimi i punës
  • Veçori/përparësi
  • Data Sheet
  • Aksesor i përputhshëm

Vertical planetary ball mill is a necessary device of high-tech materials mixing, fine grinding, sample making, new product development and small batch production. Tencan planetary ball mill owns small volume, high efficiency, low noise and functional features which is a ideal equipment for R&D institution, university, enterprises laboratory to get samples ( you can get four samples from each batch at the same time). You can also grind powder samples under the vacuum state when equipped with vacuum ball mill jars.

x-1

x-2

Planetary Ball Mill often has four ball grinding tanks installed on one turntable. When the turntable rotates, the tank axis makes planetary movements, the balls and samples inside the tanks are impacted strongly in high speed movement, and samples are eventually ground into powder. Various kinds of different materials can be ground by the mill with dry or wet method. Minimum granularity of ground powder can be as small as 0.1μm.

x-3

The ball mill shell is welded with thick steel plate, which has high strength, impact resistance, deformation resistance, fine workmanship, strong and beautiful appearance. The material of mechanic parts is strictly processed by heat treatment process and numerical control processing technology. The gear box is adopted with quasi-sealed groove embedded structure, and the drivegear is made of wear-resistant precision gear. The machine frame and structure are fully considered in design to ensure the stable, safe and reliable operation of the ball mill under long-term and high load conditions, and to effectively achieve the effect of noise reduction in the operation of the machine. The liquid oil self-lubricating device is designed with low noise and high intensity, and it is equipped with a liquid oil level meter for easy replacement. The supporting lifting and feeding devices are adopted with integrated design. The feeding device incorporates the technology of vibrating screening and discharging for simple and convenient operation. It realizes easy and fast picking up, discharging and loading of mill jars, reduces labor intensity and improves production efficiency. With the touch screen of micro-computer, machine operation is becoming convenient, the interface is more simple and intuitive,forward and reversal alternating control can be achieved easily. It owns functions of timing and power-off memory.

Advantages of Tencan Vertical Planetary Ball Mill Semi-circle Round Model
1. Shpejtësia e qëndrueshme rrotulluese e transmisionit të marsheve siguron qëndrueshmërinë dhe përsëritshmërinë e eksperimentit.
2. Parimi i lëvizjes planetare është miratuar në makinë, e cila ka shpejtësi të lartë, energji të madhe, efikasitet të lartë, granularitet të vogël.
3. Katër mostra pluhuri nga madhësi të ndryshme dhe materiale të ndryshme mund të prodhohen në të njëjtën kohë.
4. Makina kontrollohet nga konverteri i frekuencës, ju mund të zgjidhni shpejtësinë ideale të rrotullimit sipas rezultatit të pritshëm eksperimental. Konvertori është i pajisur me pajisje nën tension dhe mbirrymë për të mbrojtur motorin.
5. Mulliri planetar i topave ka funksione të fikjes së fuqisë së kohës, vetë-kohësimit përpara dhe kthimit të rrotullimit. Ju mund të zgjidhni lirshëm çdo mënyrë funksionimi të drejtimit njëkahësh, alternimit, vazhdimësisë, vendosjes së kohës sipas nevojave eksperimentale, në mënyrë që të përmirësoni efikasitetin e bluarjes.
6. Karakteristikat teknike të Tencan Ball Mill: Qendra e ulët e gravitetit, performanca e qëndrueshme, struktura kompakte, funksionimi i lehtë, siguria e besueshme, zhurma më e ulët, humbja e vogël.
7. Çelësi i sigurisë është instaluar në makinë për të parandaluar aksidentin e sigurisë nëse mbulesa e sigurisë hapet ndërsa makina është në punë.

Technical Data Sheet of Tencan Vertical Planetary Ball Mill(Semi-circle RoundLloji)

Technical Features ofVertical Planetary Ball Mill(Semi-circle RoundLloji)

Drive Mode

Veshje me ingranazhe dhe ngasje me rrip

Modeli i Operacionit

Dy ose katër kavanoza mulliri mund të përdoren në çdo bluarje

Kapaciteti maksimal

Më pak se 1/3 e vëllimit të çdo kavanoz mulliri

Madhësia e ushqimit të materialeve bluarëse

Material i butë dhe krokant100mm

Materiale të forta3mm

Madhësia përfundimtare e grimcave dalëse

Madhësia më e vogël e grimcave mund të arrijë në 0.1mM

Raporti i shpejtësisë së rrotullimit

1 / 2

Koha maksimale e vrapimit të vazhdueshëm

Orari 72

Mënyra e kontrollit të shpejtësisë

Inverter i frekuencës

Materialet e disponueshme të kavanozëve të mullirit

Karbid tungsteni, agat, 304 çelik inox, 316L çelik inox, korund, zirkon, najlon, PU,

Alumina qeramike, PTFE, etj.


Tabela e parametrave teknikë(I) of Vertical Laboratory Planetary Ball Mill(Semi-circle Round Type)

Nr Model

specifikimet

Matchable Sizes of Mill Jars

Pozicionet e punës

Vërejtjet

XQM-1A

1L

50ml-250ml

4

Can be matched with vacuum mill pots from 50ml to 100ml

XQM-2A

2L

50ml-500ml

4

Can be matched with vacuum mill pots from 50ml to 250ml

XQM-4A

4L

250ml-1000ml

4

Can be matched with vacuum mill pots from 50ml to 1000ml

XQM-6A

6L

500ml-1500ml

4

Can be matched with vacuum mill pots from 50ml to 1000ml

XQM-8A

8L

1L-2L

4

Can be matched with vacuum mill pots from 50ml to 1500ml

XQM-10A

10L

1L-2.5L

4

Can be matched with vacuum mill pots from 1L to 2L

XQM-12A

12L

1L-3L

4

Can be matched with vacuum mill pots from 1L to 2L

XQM-16A

16L

2L-4L

4

Can be matched with vacuum mill pots from 1L to 3L

Tabela e parametrave teknikë(II) of Vertical Laboratory Planetary Ball Mill(Semi-circle Round Type)

ModelJo.

Fuqija
(KW)

tension

Revolucion
Shpejtësi
(Rpm)

Rrotullim
Shpejtësi
(Rpm)

Total
Koha
(Min)

Koha alternative e funksionimit
e Përpara
& Rrotullimi i Kthimit
(Min)

Zhurma≤db

XQM-1A

0.75

220V-50Hz

35-335

70-670

1-9999

1-999

60 5 ±

XQM-2A

0.75

220V-50Hz

35-335

70-670

1-9999

1-999

60 5 ±

XQM-4A

0.75

220V-50Hz

35-335

70-670

1-9999

1-999

60 5 ±

XQM-6A

0.75

220V-50Hz

35-335

70-670

1-9999

1-999

60 5 ±

XQM-8A

1.5

220V-50Hz

35-290

70-580

1-9999

1-999

60 5 ±

XQM-10A

1.5

220V-50Hz

35-290

70-580

1-9999

1-999

60 5 ±

XQM-12A

1.5

220V-50Hz

35-290

70-580

1-9999

1-999

60 5 ±

XQM-16A

3

380V-50Hz

30-255

60-510

1-9999

1-999

60 5 ±

Technical Parameter Table (III) of Vertical Laboratory Planetary Ball Mill (Semi-circle Round Type)

ModelJo.

Fuqija
(KW)

Modaliteti i kontrollit të shpejtësisë

Net Weight

(Kg)

dimensions

(Mm)

XQM-1A

0.75

Kontrolli i frekuencës

80

750 * 470 * 590

XQM-2A

0.75

Kontrolli i frekuencës

80

750 * 470 * 590

XQM-4A

0.75

Kontrolli i frekuencës

80

750 * 470 * 590

XQM-6A

0.75

Kontrolli i frekuencës

80

750 * 470 * 590

XQM-8A

1.5

Kontrolli i frekuencës

132

880 * 560 * 670

XQM-10A

1.5

Kontrolli i frekuencës

132

880 * 560 * 670

XQM-12A

1.5

Kontrolli i frekuencës

132

880 * 560 * 670

XQM-16A

3.0

Kontrolli i frekuencës

205

950 * 600 * 710


Si prodhues dhe furnizues profesionist i mullinjve me top planetare, neofrojnë të gjitha llojet e mulliritkavanoza në përmasa të plota që mbulojnë 304 ose 316mulli inoxkavanoza,kavanoza mulliri me karabit tungsteni, kavanoza mulliri agat, kavanoza mulliri zmeril,mulli zirkonikavanoza, mulli najlonikavanoza, mulli PUkavanoza,kavanoza mulliri PTFE dheetj.

Specifikimet e kavanozëve të mullirit të disponueshëm

Kavanoza mulliri në dispozicion

Specifikimet e disponueshme

304 ose 316 Smulli çeliku inoxkavanoza

Nga 50ml-25L

Kavanoza mulliri me karabit tungsteni

Nga 50ml në 2L

Kavanoza mulliri agat

Nga 50ml në 2L

Kavanoza të mullirit të korundit

Nga 50ml në 10L

Zmulli irconiakavanoza

Nga 50ml në 5L

Kavanoza mulliri najloni

Nga 50ml-25L

kavanoza mulliri PU

Nga 50ml-25L

Kavanoza mulliri PTFE

Nga 50ml-25L

1 图片

Përveç kësaj, ne gjithashtusiguroni madhësi të plota 304 ose 316topa mulliri inox, topa mulliri zirkoni, topa alumini,agattopa, topa të mullirit të karbonit çeliku,topa mulliri tungsteni,topa PU me bërthamë hekuri, dheetj.

Topat e mullirit dhe specifikimet e disponueshme

Kavanoza mulliri në dispozicion

Specifikimet e disponueshme (Diametri)

304 Smulli çeliku inoxtopa

Nga 1mm-30mm

316L Smulli çeliku inoxtopa

Nga 1mm-30mm

Topa mulliri me karabit tungsteni

Nga 2mm-20mm

Topat e mullirit të agatit

Nga 1mm-30mm

Topat e mullirit të aluminit

Nga 1mm-50mm

Zmulli irconiakavanoza

Nga 0.1mm-30mm

Topa të mullirit të çelikut të karbonit

Nga 1mm-30mm

Topa mulliri me bërthamë hekuri

Nga 15mm-30mm


Rekomandim për Zgjidhje të Përputhshme për Materialet dhe Aksesorët e Bluarjes

Bluarje Materiale & Kërkesa

Zgjidhja e Sugjeruar

1.Dheu dhe materiale të tjera të cilat nuk lejohen me ndonjë ndotje nga papastërtitë metalike

Kavanoza dhe topa të mullirit të agatit

2.Materialet metalike ose jometale të cilat nuk lejohen me ndotje me papastërti metalike

Kavanoza dhe topa zirkoni

3.Materiale me fortësi të lartë si materiale diamanti dhe karabit tungsteni

Kavanoza dhe topa me karabit tungsteni

4.Materiale të forta shtesë dhe alkali ose materiale të tjera nën temperaturë të lartë

Kavanoza mulliri PTFE dhe topa zirkoni

5.Mineral hekuri ose materiale të tjera me ndjeshmëri të ulët ndaj papastërtive të metaleve

Kavanoza dhe topa të mullirit inox

6.Pigment ose materiale me përpunim të mëvonshëm në temperaturë të lartë

Kavanoza mulliri najloni dhe topa zirkoni

7.Materialet e aluminit si lustër qeramike

Kavanoza të mullirit të zmerilit dhe topa alumini

8.Materialet elektronike si bateria e litiumit

Kavanoza poliuretani dhe topa PU me bërthamë hekuri

9.Materialet që oksidohen lehtë ose disa materiale të cilat duhet të mbrohen në atmosferë të veçantë

Kavanoza mulliri me vakum

Sugjerime për zgjidhje përputhëse për kavanozët dhe topat e mullirit


HETIM

Emri juaj *

Emri i Kompanise

Shteti

Numri telefonit

E-mail *

Kërkesa juaj