Të gjitha kategoritë
EN

Mulliri i rrotullave të topave

Shtëpi> PRODUKTE > Mulliri i rrotullave të topave

IMG_0733附件
QM-200
滚筒球磨机
轻型滚筒-1
轻型滚筒-2
Mulliri me top me rrotulla të lehta
Mulliri me top me rrotulla të lehta
Mulliri me top me rrotulla të lehta
Mulliri me top me rrotulla të lehta
Mulliri me top me rrotulla të lehta

Mulliri me top me rrotulla të lehta

Goditjet: 38

Aplikime
Zbatohet gjerësisht në industritë e materialeve elektronike, materialeve magnetike, mjekësisë biologjike, glazurës qeramike, pluhurit metalik, mineraleve jometalike, materialeve të reja etj. Më poshtë tregohen detajet e rasteve të aplikimit.

  • Video
  • Përmbledhje
  • Parimi i punës
  • Veçori/përparësi
  • Data Sheet
  • Aksesor i përputhshëm

Mulliri me rrotulla të lehta është një lloj pajisjeje që përdoret për bluarje dhe përzierje jashtëzakonisht të imët për prodhimin në laborator dhe në grupe të vogla, i cili quhet edhe altar i makinës rrotulluese. Makina është pajisje e preferuar për kërkime shkencore, mësimdhënie, eksperimente dhe prodhim për shkak të avantazheve të saj si dizajni i bukur, struktura kompakte, funksionimi i lehtë, efikasiteti i lartë dhe grimca uniforme. Zbatohet gjerësisht në industritë e materialit elektronik, materialit magnetik, mjekësisë biologjike, glazurës qeramike, pluhurit metalik, mineraleve jometalike, materialeve të reja etj. Dizajni optimal i shpejtësisë së rrotullimit është miratuar në makinë, ku kavanoza e mullirit tërhiqet zvarrë për t'u rrotulluar me gomë rul, topa brenda kavanozit bëjnë lëvizjen e pjerrët të rrjedhës dhe shpërndajnë materialet, duke marrë kështu efektet më të mira të bluarjes. Si rezultat, materialet bluhen në pluhur mikron. Paneli i kontrollit të kohës është miratuar në makinë me funksionet kontrolluese të ndalimit dhe kohës kumulative, dhe ju mund të vendosni kohën e punës sipas kërkesës në çdo kohë. Ai kursen kohë dhe punë, dhe është i lehtë për t'u përdorur.

roll-top-mulli01

roll-top-mulli02

Zbatohet gjerësisht në industritë e materialeve elektronike, materialeve magnetike, mjekësisë biologjike, glazurës qeramike, pluhurit metalik, mineraleve jometalike, materialeve të reja etj. Më poshtë tregohen detajet e rasteve të aplikimit.

2

3

Kur punon mulli me rrotullime, media bluarëse dhe materialet e cilindrit rrotullohen në një lartësi të caktuar. Për shkak të gravitetit, ato bien nga muri i tubit. Materialet grimcohen nga veprimi i ndikimit të mediave bluarëse dhe veprimi i fërkimit dhe prerjes së rrotullimit dhe rrëshqitjes së mediave bluarëse.

000

1. Vrapim i qëndrueshëm, efikasitet i lartë, zhurmë e ulët dhe jo ndotje
2. Të gjitha llojet e materialeve të forta mund të bluhen me metodën e bluarjes së thatë ose të lagësht; makina është e përshtatshme për bluarje të ashpër dhe të imët ose mund të aplikohet edhe për përzierjen e materialeve.
3. Makina është e vetë-pajisur me pajisje derdhjeje, dhe ka funksionin e ndarjes së pluhurit dhe mediave të topit automatikisht, i përshtatshëm për të nxjerrë pluhur.
4. Pajisur me mbulesë sigurie, shkallë më të mirë të pastër dhe pa ndotje.
5. Anti-gërryerje, efikasitet i lartë i bluarjes.
6. Mund të zgjidhen një larmi kavanozësh astar në materiale të ndryshme si çeliku i lidhur, çelik inox, poliuretani rezistent ndaj gërryerjes, qeramika korund, zirkoni, etj. Modele me vëllim 20-2000L janë në dispozicion për nevojat e klientëve.

Parametrat teknikë të mullirit të topave me rrotulla të lehta
Nr Modelcilindër
Vëllim
(L)
Kapaciteti maksimal
(L)
Shpejtësia e rrotullimit
(Rpm)
Furnizimi me energji elektrike
(V / Hz)
Fuqija
(KW)
Cilindër ose astar opsionalMadhësia e ushqimitprodhim
(Mm)Madhësia e grimcave

(rrjetë)
QM-30L3010.520 60 ~220V-50Hz0.75Cilindri prej çeliku me karbon
Cilindri inox
Astar najloni,
Astar korundi,
Liner Zirkoni
Astar PU (poliuretani),
Liner PTFE
≤10≥ 300
QM-50L5017.520 50 ~1220V-50Hz1.5≤10≥ 300
QM-100L1003520 45 ~380V-50Hz2.2≤20≥ 300
QM-200L2007020 40 ~380V-50Hz4≤20≥ 300
QM-300L30010520 38 ~380V-50Hz5.5≤20≥ 300
QM-500L50017520 36 ~380V-50Hz7.5≤20≥ 300
QM-1000L100035020 34 ~380V-50Hz11≤30≥ 300
QM-2000L200070020-34380V-50Hz22≤30≥ 300
CustomizedCustomizedCustomizedvaretvaretvaret≤30≥ 300


Përveç makinës planetare të mullirit me top, ne kemi të gjitha llojet e poçeve të mullirit për opsionin e klientit, si tenxhere mulliri inoks, tenxhere mulliri me zirkon, tenxhere mulliri me alumin, tenxhere mulliri najloni, tenxhere mulliri PU, tenxhere mulliri tungsteni, tenxhere mulliri me metal të fortë dhe e kalitur tenxhere mulliri najloni etj. Më tej, ne ofrojmë gjithashtu topa mulliri inox, topa mulliri zirkoni, topa mulliri alumini, topa mulliri PU, topa mulliri me karbon çeliku, topa mulliri tungsteni, etj.

pajisje shtesë

Sugjerim për zgjidhje përputhëse rreth kavanozëve dhe materialeve të mullirit

Kategoritë dhe Kërkesat e MaterialeveKavanoza mulliri të rekomanduara dhe të përshtatshme
Dheu dhe materiale të tjera të cilat nuk lejohen me asnjë papastërtiKavanoz i mullirit të agatit
Materialet metalike dhe jometale të cilat nuk lejohen me asnjë papastërtiKavanoz me mulli zirkoni
Materiale metalike me fortësi të lartë si diamanti dhe karabit tungsteniMulliri i karabit të tungstenit Jra
Materiale të forta acide dhe alkalike ose materiale të tjera nën temperaturë të lartëKavanoz PTFE mulli
Mineral hekuri ose materiale të tjera me ndjeshmëri të ulët ndaj papastërtive304 Kavanoz mulliri inox
Pigment ose materiale të tjera me përpunim të mëvonshëm në temperaturë të lartëKavanoz mulli najloni
Materiale alumini si lustër qeramikeKavanoz i mullirit të korundit
Materialet elektronike si bateria e litiumitKavanoz mulliri poliuretani
Materiale të oksiduara lehtë ose materiale të tjera që duhet të mbrohenKavanoz mulliri me vakum
nën një atmosferë të veçantë

Topa bluarëse për në dispozicion
Ne gjithashtu mund të ofrojmë të gjitha llojet e topave të mullirit si topa çeliku inox, topa zirkonia, topa alumini, topa PU, topa çeliku të karbonit, topa tungsteni, topa agat, topa metalikë të fortë, topa të nitridit të silikonit, topa çeliku rezistent ndaj konsumit të lartë, topa çeliku mangani , topa najloni, karabit të çimentuar, xhami kristali dhe materiale të tjera të veçanta metalike.

pajisje 2

HETIM

Emri juaj *

Emri i Kompanise

Shteti

Numri telefonit

E-mail *

Kërkesa juaj

Kategoritë e nxehta